Familieterapi

Er det svært at være en familie?

Der kan være gamle uafklarede ting, der bliver ved med at spøge i familierelationen.

De ting, der kommer frem i terapien, kan bearbejdes.  Ikke alt kan tilgives, men måske kan en forsoning med det, der er sket, gøre det lettere at være en familie.

Formålet er at se på forholdet med nye øjne og respektere hinandens forskelligheder.

Problemer kan være mellem forældre og voksne børn, en søskendekonflikt, eller hvad der lige netop er svært i jeres familie. Eksempelvis kan bedsteforældre være en stor hjælp, men hvor går grænsen mellem at være på sidelinjen og at tage over.

Det kan være svært at få familien til at hænge harmonisk sammen i en stresset hverdag. Småbørnsfamilier kan drukne i praktiske opgaver, men det bliver ikke nødvendigvis nemmere med teenagere i huset. Det kan være en prøvelse, når ens børn pludselig ændrer sig.

I familieterapien bliver alle hørt med respekt for den enkelte. Oftest har alle samme mål, nemlig etablering eller genetablering af familierelationen. Er alle blevet hørt, og står relationen alligevel ikke til at redde, kan denne afsluttes på værdig vis.

Jeg tilbyder familieterapi for familier lokalt fra Maribo og hele Lolland & Falster, fra Sydsjælland samt lokal områderne Sakskøbing, Nakskov, Nykøbing F.

Men kommer I andre steder fra i landet, er I meget velkomne til at kontakte mig.

Scroll til toppen