Familieterapi

Er det svært at være en familie?

Problemer, mistrivsel og kriser er noget der påvirker alle i en familie. Det kan være mellem forældre og mindre eller voksne børn, en søskendekonflikt, eller hvad der lige netop er svært i jeres familie.

Der kan også være gamle uafklarede ting, der bliver ved med at spøge i familierelationen.

Ved mistrivsel i en familie, kan det være svært for alle at have en rolig afstressende hverdag uden konflikter.

Hvorfor familieterapi?

Familieterapi er terapi, der fokuserer på den samlede families trivsel – eller mangel på samme. Terapi kan være til hjælp, for både forældre og børn.

Det kan være svært at få familien til at hænge harmonisk sammen i en stresset hverdag. Småbørnsfamilier kan drukne i praktiske opgaver, men det bliver ikke nødvendigvis nemmere med teenagere i huset. Det kan være en prøvelse, når ens børn pludselig ændrer sig.

De ting, der kommer frem i terapien, kan bearbejdes. Ikke alt kan tilgives, men måske kan en forsoning med det, der er sket, gøre det lettere at være en familie.

I familieterapi bliver alle hørt med respekt for den enkelte

Oftest har alle samme mål, nemlig etablering eller genetablering af familierelationen. Er alle blevet hørt, og står relationen alligevel ikke til at redde, kan denne afsluttes på værdig vis.

Formålet er at se på forholdet med nye øjne og respektere hinandens forskelligheder.

Livet er ikke i går eller i morgen – men nu…
Book tid til familieterapi samtale allerede i dag!

Få effektiv og professionel hjælp med familieterapi

Jeg har en 4. årig oplevelsesorienteret uddannelse fra Psykoterapeutisk institut København og har arbejdet med mennesker i over 45 år, derudover en Master Class i EFT Emotion Focused Therapie, Evidensbaseret.

Kontakt mig på telefon 40 32 79 02 for uforpligtende snak, og for BOOKING af tid til familieterapi eller personlig samtale.

Du kan se priser og læse mere om mig.

Scroll til toppen